KEUKENS

Op zoek naar een nieuwe, functionele keuken? Uw droomkeuken realiseren, is ons doel! Uw wensen en eisen zijn voor ons altijd een topprioriteit. Pas wanneer u 100% tevreden bent, zit onze taak erop. Onze keukens staan garant voor de beste kwaliteit, functionaliteit en afwerking. Ontdek ons mooie gamma!

Nolte Küchen

Kwaliteit en een goede ambachtelijke afwerking – dat karakteriseert de keukens van Nolte. Al meer dan 50 jaar ‘made in Germany’. De innovatieve kracht heeft Nolte Küchen in het verleden al vaker bewezen: of het nu het geniaal eenvoudige maatraster MATRIX 150 was, het binnendecor of de unieke vormgevingselementen zoals SOFTform. Ook bij het gebruik van natuurlijke producten stelt Nolte normen: sinds 2010 is Nolte Küchen FSC en PEFC gecertificeerd op het gebied van een sociaal verantwoorde en milieuvriendelijke omgang met bosbouwgebieden.

Tristar Keukens

Tristar Keukens zijn keukens die staan voor kwaliteit, diversiteit en een interessante prijsstelling. Kent u dat gevoel? U bent ergens mee bezig en weet op dat moment al, dat het resultaat ieders verwachting overtreft. Een glimlach verschijnt op uw gezicht. Het maakt u blij, trots en zelf een beetje euforisch. Dat gevoel komt alleen naar boven als u met iets bezig bent waar uw hart sneller van gaat kloppen, als u doet wat u leuk vindt en vóóral waar u goed in bent. Bij ons komt dat gevoel telkens weer naar boven. Wij maken keukens en dat doen we -al decennia lang- met de grootst mogelijke passie.