WERKBLADEN

Bent u op zoek naar een werkblad? Contacteer ons gerust en maak een afspraak. Wij geven u graag advies op maat. Samen, vinden wij de beste oplossing voor u!

JETSTONE

Vanaf de oprichting in 1993, is Jetstone gestaag gegroeid tot een gerenommeerde, internationale specialist in steenachtige werkbladen. Met hoogwaardige kwaliteit, korte levertijden, eigen opmeet- en plaatsingsservice en een enorme veelzijdigheid aan kleuren, zijn we een prettige samenwerkingspartner voor keukendetaillisten, interieurbouwers en aanverwante bedrijven. U kan bij ons terecht voor een werkblad van topkwaliteit uit composiet, natuursteen, dekton of keramiek. 

ARTIMAR

Artimar streeft er naar de keuken van uw dromen te realiseren. Samen met u maken we de juiste materiaalkeuze voor uw werkbladen. Natuursteen, composiet en keramiek gelden al jaren als de aangewezen materialen voor de productie van aanrechtbladen. Naast een grote collectie in natuursteen zoals graniet en marmer hebben we ook een zéér uitgebreid gamma van composiet en keramiek in een brede waaier van kleuren. Wij begeleiden u met plezier met onze expertise in de keuze van uw keukentabletten.

NOLTE KÜCHEN

Nolte Küchen biedt mooie houten werkbladen die betaalbaar zijn en makkelijk in onderhoud. Een houten werkblad geeft uw keuken warmte en een landelijke touch.