WERKBLADEN

Bent u op zoek naar een werkblad? Contacteer ons gerust en maak een afspraak. Wij geven u graag advies op maat. Samen, vinden wij de beste oplossing voor u!

JETSTONE

Vanaf de oprichting in 1993, is Jetstone gestaag gegroeid tot een gerenommeerde, internationale specialist in steenachtige werkbladen. Met hoogwaardige kwaliteit, korte levertijden, eigen opmeet- en plaatsingsservice en een enorme veelzijdigheid aan kleuren, zijn we een prettige samenwerkingspartner voor keukendetaillisten, interieurbouwers en aanverwante bedrijven. U kan bij ons terecht voor een werkblad van topkwaliteit uit composiet, natuursteen, dekton of keramiek. 

Den Dam

DEN DAM

Bij Den Dam kan u terecht voor al uw natuursteen maatwerk.

U kan kiezen uit tientallen soorten natuursteen, composiet of Dekton voor het vervolledigen van uw keuken- of badkamer tablet.

Uiteraard kan u deze materialen ook perfect gebruiken als venstertablet, entre-porte of zelfs als tafelblad.

NOLTE KÜCHEN

Nolte Küchen biedt mooie houten werkbladen die betaalbaar zijn en makkelijk in onderhoud. Een houten werkblad geeft uw keuken warmte en een landelijke touch. 

PEVERNAGIE

Pevernagie is een Belgisch familiebedrijf, gevestigd in Oost-Vlaanderen. Gespecialiseerd in het verwerken van natuursteen, composiet, dekton en keramiek.

  • Een uitgebreid assortiment aan kleuren en soorten.
  • Gespecialiseerd in de productie van keuken werkbladen.