Over Design Home

Bij Design Home bent u aan het juiste adres om uw droomkeuken te realiseren. Wij bieden een ruime keuze aan zeer kwalitatieve Duitse keukens. Dankzij onze eigen plaatsingsdienst staan wij in voor een kwaliteitsvolle afwerking van uw keuken. Verder kan bij ons terecht voor badmeubels, binnendeuren, elektrotoestellen, vloer- en plafondbekleding. Bezoek onze toonzaal in Gent. 

Onze werkwijze

Stap 1: Bezoek aan onze toonzaal

In onze toonzaal kan je inspiratie op doen over hoe u wenst dat uw keuken er nu precies gaat uitzien. Het vakkundige advies van onze specialisten zorgt er voor dat al uw vragen beantwoord worden! Neem bij dit eerste bezoek ook een eenvoudige schets van uw huidige keuken mee (rekening houdend met muren, ramen en deuren) - of een plan van de architect!

Stap 2: Gespecialiseerd advies

Rekening houdend met uw wensen, geven onze adviseurs alle nodige raad met betrekking tot de keuze van materialen, kleuren en elektrotoestellen en alle belangrijke details. U wordt begeleid vanaf de start en tijdens heel het proces. Wij bieden uiteraard ook een goede service na verkoop. Zo komen we stapje voor stapje tot uw gewenste droomkeuken!

Stap 3: Het plan

Nu de materialen en de stijl gekozen zijn, is het tijd om uw keuken in een eerste plan te gieten. Uw keuken moet niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel. Daarom wordt de ruimte zo optimaal mogelijk benut. In deze fase denken we aan echt élk detail. Zo worden geruisloos sluitende kasten en lades zeker nooit over het hoofd gezien. 

Stap 4: De 3D-tekening

Om u een goed idee te geven van hoe je keuken er zal uitzien in uw huidige ruimte, maken we een mooie en overzichtelijke 3d-tekening. Deze laat niets aan de verbeelding over, en stelt u in staat om met eigen ogen te zien of dit inderdaad de keuken van uw dromen is.

Stap 5: De opmetingen

Vooraleer uw keuken gemaakt wordt, komen we natuurlijk nog eens langs bij u thuis om alles op te meten. Zo verzekeren we er ons van dat de plaatsing van uw droomkeuken uiterst vlot zal verlopen, met een mooie afwerking in elk detail.

Stap 6: Eventuele laatste wijzigingen

Het ontwerp en de 3d-tekening heeft u intussen even kunnen laten bezinken. We zitten nu nog één keer samen om eventuele laatste wijzigingen te bespreken.

Stap 7: Vervaardiging van uw keuken

Is het ontwerp volledig naar uw zin? Fantastisch!

Dan gaan we over tot de productie.

Stap 8: Levering en plaatsing

Zodra uw keuken voltooid is, maken we een afspraak om deze te komen installeren bij u thuis. Nog maar even en u kan genieten van uw nieuwe keuken!